Laat de stress voor jullie huwelijksfeest achterwege en vertrouw op een weddingplanner . Bij Unforgettable Events is je huwelijk in goede handen.

Weddingplanner : wat wij voor jouw kunnen betekenen

Jullie trouwen? Proficiat! Nu kunnen de praktische voorbereidingen voor het feest beginnen. Deze kunnen echter wel behoorlijk wat stress met zich meebrengen: er valt immers heel wat te regelen. Dat gaat van belangrijke zaken zoals de fotograaf, catering en de feestzaal tot kleine maar niet onbelangrijke details zoals het bruidsboeket, de tafelaankleding, de presentatie van de ringen…

Heb je geen zin in al die stress voor je mooiste dag? Of weet je niet goed waar je moet beginnen? Met een weddingplanner zoals Unforgettable Events ben je zeker van een prachtig trouwfeest zonder stress. Onze formule ‘goud’ voorziet begeleiding van begin tot eind: we bekijken budgetten, het tijdschema, contracten met leveranciers, sfeer en design… We laten geen enkel detail aan het toeval over en bezorgen je een fantastisch feest van begin tot eind. De formule ‘diamant’ gaat zelfs nog een stapje verder: we zijn dan 100% betrokken bij de organisatie en coördinatie van jullie huwelijk en werken alle details af met een gepersonaliseerd design.

Heb je wel al een idee over hoe je huwelijksfeest er gaat uitzien en de hoofdzaken zelf geregeld, maar wil je graag een coördinator die ervoor zorgt dat alles vlot verloopt op de dag zelf? Hiervoor bieden we onze optie ‘zilver’ aan. Die zorgt ervoor dat je de dag zelf nergens meer aan hoeft te denken: je hoeft alleen maar te stralen!

Wil je graag enkele opties aan deze formule toevoegen? Geen probleem: we bezorgen je een offerte op maat. Welk pakket je ook kiest, de rode draad in ons verhaal is en blijft open communicatie: alleen zo garanderen we 100% tevredenheid. damesschoenen kopen

Weddingplanner : waarom kiezen voor Unforgettable Events?

Unforgettable Events heeft als weddingplanner ruime ervaring met verschillende feestzalen, fotografen, cateringdiensten, thema’s, floristen enz. Zo kunnen we je vele tips en ideeën bezorgen voor een trouwfeest dat perfect bij jullie stijl en budget past. We helpen je een stijlvolle en consequente sfeer te bepalen voor een van de mooiste dagen van jullie leven.

Daarnaast kunnen we als weddingplanner uiteraard ook heel wat stress en kopzorgen besparen. Met ons ben je zeker dat geen enkel detail over het hoofd werd gezien en dat de timing en locaties haalbaar zijn.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte!

 

Smoking kopen

Een smoking voor de bruidengom is een trend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En waarom ook niet! Een smoking is namelijk op en top chique! Je bent altijd feestelijk gekleed op je grote dag, daarnaast is het ook weer iets wat je onderscheid van andere. Er zijn immers maar weinig gelegenheden in België waar een tuxedo gedragen wordt. Een smoking is direct herkenbaar aan de zwarte zijden revers en aan de zwarte zijden bies aan de zijkant van de smokingbroek. Smoking kopen ?

 

DJ Trouwfeest